EN DEL AF GULDAGER A/S                                                                                        Steen40 53 03 66    Carsten26 25 17 66     Salg: salesdk@guldager.com

Service: servicedk@guldager.com

Vandbehandling​

Korrosioner opstår når 3 faktorer er til stede; jern, vand og ilt.

Fjernes blot én af disse ting, stoppes korrosionen. Det er derfor vigtigt at have en løbende overvågning af vandkvaliteten. SBC-Inters store viden om korrosion er grundlaget for vores vandbehandling i kedel- og fjernvarmesystemer.

Kun 2 år gammelt fjernvarmerør, uden vandbehandling

Som bekendt ruster sort jern når det kommer i kontakt med ilt og vand. SBC-Inter er specialister i at styre PH-værdien og iltindholdet i vandet. Dette er med til at forhindre unødige reparationer og sikrer systemet en lang levetid.

Additiv AT er et højeffektivt vandbehandlings produkt baseret på tannin, der er et naturligt, organisk stof som eks. kendes fra noget så dagligt som kartofler. Uafhængige test på analyseinstitutter, viser at Additiv AT er særdeles effektivt på dette område, samtidig holdes anlægget fri for stendannelser og rust ved at tannin binder vandets indhold af ilt, kalcium- og magnesiumsalte der er i vand. I modsætning til de fleste kendte vandbehandlings produkter er Additiv AT absolut ufarligt at anvende.

Blødgøringsanlæg​

Slip for kalk i hele boligen med et blødgøringsanlæg

Med et blødgøringsanlæg kan du fjerne al kalk fra vandet i huset og undgår derved, at afkalke og rengøre. Kalk i drikkevandet medfører besvær og omkostninger. Med kalkfrit vand bliver rengøringen meget lettere. Du undgår bl.a. kalkaflejringer på fliserne i badeværelset, varmelegeme i vaske- og opvaskmaskinen, og ikke mindst på øvrige husholdningsapparater. Spar samtidigt på opvarmning, ikke tilkalkede varmelegemer i varmtvandstank, vaske/opvaskemaskine, forbruget af sæbe, salt og afspændingsmiddel til opvaskemaskinen samt forbruget af rengøringsmidler.

BESPARELSER. Mindre forbrug af el, rengøringsmidler, sæbe, shampoo og afkalkningsmidler samt længere levetid på elkedel, kaffemaskine, vaskemaskine og opvaskemaskine.

Kort og godt:

1 INTET BESVÆR MED KALK.

2 SKÅNSOMT FOR MILJØET.

3 BLØDERE TØJ.

Pris kun kr. 7000,- inkl. moms, eksl. montering

Anlæg til 1-6 personer og startpakke (2 flexslanger, 3 vejs ventil og 25 kg salttabeletter)​

Produkter​

Additiv AT er et ugiftigt naturprodukt, ud vundet fra barken på mimose og quebracho træerne i Argentina og derefter pulveriseret. Træerne bliver altså ikke fældet, men kun afbarket.

Additiv AT-1 er til dem, der selv ønsker at pH justere cirkulations væsken i anlægget.ilt binding

Ønskes en færdig pH styret væske tilbyder vi Additiv AT-2 eller AT-3.

Alle produkter er beregnet til brug i kedel, central- og fjernvarmeanlæg og tilsættes fra doserings pumpe eller via fødebrønd.

Additiv AT er et veldokumenteret vandbehandlings produkt, med markedets højeste indhold af tannin pr. liter og er derved bedst til at:

  • Fjerne ilt molekylerne i vandet
  • Binde kalcium- og magnesiumsalte
  • Afstøde eksisterende sten- og korrosions dannelser
  • Beskytte anlægget mod ilt tærring​​

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage til dig, med et gratis og uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

SBC INTER ApS

Håndværkerbakken 17
​2630 Taastrup

​​

CVR: 56510915

Tlf.:​ Steen: 40 53 03 66 / Carsten: 26 25 17 66

Salg: salesdk@guldager.com

Service: servicedk@guldager.com